UA-131003470-2
DOLAR 32,2153
EURO 35,0904
ALTIN 2.257,57
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 21°C
Cts 23°C

İstanbul ve Kırklareli’nde terör operasyonu: 20 gözaltı

Spread the love

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ilde eş zamanlı düzenlenen terör operasyonlarında, HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 20 şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Terörle mücadele kararlılıkla devam ediyor. Güvenlik güçleri, şehidinin kanını yerde bırakmıyor. Böylelikle hemen her gün örgüte yönelik operasyonlarla ağır darbeler vuruluyor. Son olarak ekipler İstanbul ve Kırklareli’nde harekete geçti. Çalışmaların […]

02.10.2023
262
A+
A-
Spread the love

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ilde eş zamanlı düzenlenen terör operasyonlarında, HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 20 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

Terörle mücadele kararlılıkla devam ediyor.

Güvenlik güçleri, şehidinin kanını yerde bırakmıyor.

Böylelikle hemen her gün örgüte yönelik operasyonlarla ağır darbeler vuruluyor.

Son olarak ekipler İstanbul ve Kırklareli’nde harekete geçti. Çalışmaların ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Eş zamanlı operasyon düzenlendi

Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli’nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 şahıs gözaltına alındı. Teröristlerin ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz.

HDP’li isimler de yakalandı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, Bölücü Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda:

BTÖ’nüm faaliyetlerinden tutuklu/hükümlü bulunan örgüt mensuplarına yardım toplayan;

Sözde kadro olarak tabir edilen örgüt mensuplarının saklanabileceği, barınabileceği güvenli evleri oluşturan şahıslar tespit edilmiş ve yakalanmalarına yönelik İstanbul’da 11 ilçemizde ve Kırklareli’de 26 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

“Nefes aldırmayacağız”

Dün Ankara’da düzenlenen bombalı eylemin ardından terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullanmıştı:

Devletin kararlılığıyla terör örgütlerine nefes aldırmayacağız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmak yok.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/istanbul-ve-kirklarelide-teror-operasyonu-20-gozalti.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.