UA-131003470-2
DOLAR 32,2297
EURO 35,0864
ALTIN 2.257,78
BIST 8.845,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Aleyna Tilki: Şeytansınız

Spread the love

Aleyna Tilki, kendisiyle ilgili atılan tweet karşısında açtı ağzını yumdu gözünü. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hem şarkılarıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Adeta ateş püskürdü Aleyna Tilki, kendisiyle ilgili atılan bir tweet’e tepkisiz kalamadı. Çok sinirlenen genç popçu, adeta ateş püskürdü. Tilki, 2018 yılında en iyi kadın pop şarkıcı dalında ödül […]

02.05.2023
353
A+
A-
Spread the love

Aleyna Tilki, kendisiyle ilgili atılan tweet karşısında açtı ağzını yumdu gözünü.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hem şarkılarıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Adeta ateş püskürdü

Aleyna Tilki, kendisiyle ilgili atılan bir tweet’e tepkisiz kalamadı. Çok sinirlenen genç popçu, adeta ateş püskürdü.

Tilki, 2018 yılında en iyi kadın pop şarkıcı dalında ödül aldı. Altın Kelebek’ten ödül alan Tilki, sahnedeki konuşmasıyla gündem olmuştu.

“Şeytana tapıyorlar”

O konuşmayı bir kullanıcı Twitter hesabında paylaştı. Kullanıcı, Tilki’nin konuşmasında, “O karakteri yarattım” dediği kısıma dikkat çekerek, “Aleyna Tilki:(..o karakteri yarattım..” Televizyonda insanlar çok kolay ünlü olur, eğer şeytana tapıyorsalar.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Atılan bu tweet karşısında tepkisiz kalamayan Aleyna Tilki, “Yaşadığım sayısız istismar ve bu kariyer yüzünden hissettiklerimi kaldıramadığım için başka personalar yaratarak devam edebildim. Sizin gibi insanlar yüzünden artık dünyanın bir simülasyon olduğuna inanıyorum ve kendimi dünyadan çok kopuk hissediyorum. Şeytanın kendisi sizsiniz..” ifadelerine yer verdi.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/magazin/aleyna-tilki-seytansiniz.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.