UA-131003470-2
DOLAR 32,5011
EURO 34,6246
ALTIN 2.481,40
BIST 9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Başkan Erdoğan ve Bahçeli arasında önemli görüşme! MHP Lideri Külliye’de

17.06.2020
674
A+
A-
Spread the love

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüyor. İki lider arasındaki önemli görüşmede Pençe-Kaplan Harekatı, Libya’daki son durum, İç siyasetteki gelişmeler. Tüm başlıklar enine boyuna görüşülecek.

GÖRÜŞME BAŞLADI: OPERASYON SICAK GÜNDEM…

Beştepe’deki görüşme saat 14.00’te başladı. Öncelikli gündem Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen Pençe-Kaplan Harekatı olacak. Başkan Erdoğan, Bahçeli’ye sahadaki son durum ile ilgili bilgi verecek.

LİBYA DA KRİTİK BAŞLIKLARDAN

Kritik öneme sahip bir diğer konu ise Libya. Türkiye, Libya’daki krize çözüm bulmak için dünya başkentleri ile temas halinde. Yürütülen diplomasi trafiğine ilişkin Erdoğan ve Bahçeli’nin fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

SİYASİ PARTİLER YASASINDA DEĞİŞİKLİK

İç politikaya ilişkin başlıklar da Külliye’deki görüşmede değerlendirilecek. İki lider, siyasi partiler ve seçim kanunlarında değişiklik ile ilgili görüş alışverişinde bulunacak.

AYASOFYA’NIN AÇILMASI…

Ayasofya’nın ibadete açılması konusu istişare edilecek. 12 Temmuz’da yapılacak Meclis başkanlığı seçimi de gündeme gelecek. Cumhur İttifakı adayının kim olacağı sorusu bugünkü görüşmede ele alınacak.

KORONAVİRÜS MÜCADELESİ…

Erdoğan ve Bahçeli, virüsle mücadelede Türkiye’deki son durumu ele alacak. Koronavirüsün ekonomiye olumsuz etkisini azaltmak için atılan adımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunulacak.

https://www.sabah.com.tr/gundem/2020/06/17/baskan-erdogan-ve-bahceli-arasinda-onemli-gorusme-mhp-lideri-kulliyeye-gidiyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.