UA-131003470-2
DOLAR 32,4746
EURO 34,7479
ALTIN 2.489,59
BIST 9.510,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 17°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Tam kapanma bu akşam başlıyor!

Spread the love

Koronavirüs vakaları ve ölüm sayıları nedeniyle Türkiye tam kapanmaya giriyor. Kabine Toplantısı sonrası kararı duyuran Başkan Erdoğan bugünden itibaren başlayacak olan tam kapanmanın 17 Mayıs’a kadar devam edeceğini söylemişti. Saat 19:00’da başlayacak olan tam kapanmada neler yasak neler serbest? Tam kapanmadan kimler muaf? Marketler saat kaça kadar açık? İşte merak edilen soruların yanıtları… MARKETLER HAFTADA […]

29.04.2021
647
A+
A-
Spread the love

Koronavirüs vakaları ve ölüm sayıları nedeniyle Türkiye tam kapanmaya giriyor.

Kabine Toplantısı sonrası kararı duyuran Başkan Erdoğan bugünden itibaren başlayacak olan tam kapanmanın 17 Mayıs’a kadar devam edeceğini söylemişti. Saat 19:00’da başlayacak olan tam kapanmada neler yasak neler serbest? Tam kapanmadan kimler muaf? Marketler saat kaça kadar açık? İşte merak edilen soruların yanıtları…

MARKETLER HAFTADA 6 GÜN AÇIK OLACAK
Uygulamayla, tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilirken, şehirlerarası seyahat izne bağlandı. Zincir marketler de haftada 6 gün açık olacak.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Vatandaşlar zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve engelliler haricinde araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecek.

Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek.

Belirtilen uygulama zincir ve süper marketler için haftanın altı günü geçerli olacak, zincir marketler pazar günleri kapalı kalacak.

Content retrieved from: https://www.takvim.com.tr/galeri/guncel/tam-kapanma-bu-aksam-basliyor-tam-kapanmada-neler-yasak-neler-serbest-kimler-muaf-marketler-kaca-kadar-acik/3.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.