UA-131003470-2
DOLAR 32,5002
EURO 34,5885
ALTIN 2.496,93
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 17°C

“Son Akşam Yemeği” filmi şehit ve gazi çocuklarıyla vizyona girdi

“Son Akşam Yemeği” filmi şehit ve gazi çocuklarıyla vizyona girdi
27.10.2023
283
A+
A-
Spread the love

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleriyle, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında beyaz perdeye taşınan “Son Akşam Yemeği” filmi şehit ve gazi çocuklarıyla buluştu.

Sinema Genel Müdürlüğü salonunda gerçekleşen gösterime, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin Yalçın ve Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Bakan Yardımcısı Mumcu, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Sinema Genel Müdürlüğümüz ev sahipliğinde İletişim Başkanlığının bugün vizyona girecek olan Son Akşam Yemeği filmini izleyeceğiz. Bugün burada özel bir filmin gösterimini özel insanlarla birlikte izleyeceğiz. Şehit, gazi aileleri ve yakınlarıyla birlikte izleyeceğiz. Bu durum bizim için çok mutluluk verici bir şey. Türkiye 100 Yılı vizyonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İletişim Başkanlığının, bakanlıklarımızın talimatlarıyla güzel işler çıkıyor ortaya, güçlü bir şekilde kutlamalara devam edeceğiz.”

Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Yalçın da “Hakikaten övünülecek bir tarihimiz var o yüzden bu milletin bir mensubu olmakla ayrıca gurur duyuyorum. Bu toprakların vatan olmasını sağlayan ve bu uğurda mücadele eden, bu uğurda kan döken bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, yaşayan gazilerimize de sağlık sıhhat afiyetler diliyorum. Bugün burada şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarıyla tarihimizi bir kez daha yaşayacağız.” dedi.

Film gösteriminin ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünce hazırlanan hediye paketleri, şehit ve gazi çocuklarına takdim edildi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.