UA-131003470-2
DOLAR 35,3220
EURO 36,4783
ALTIN 3.034,46
BIST 10.000,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 9°C
Çok Bulutlu
Ankara
9°C
Çok Bulutlu
Cum 9°C
Cts 9°C
Paz 11°C
Pts 6°C

Dizlerinin üstünde duran adam ayağa kalkmıştır

25.04.2020
644
A+
A-
Spread the love

Dizlerinin üstünde duran adam ayağa kalkmıştır

Türkiye Cumhuriyeti devleti bu Korona virüsü krizini en iyi ve en doğru şekilde yönetmiş yönetmeye de devam etmektedir.

Devletimiz hem virüs ile mücadele süreci hem de ekonomik destekler ile halkının her zaman yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu süreci panik havasına sokmadan millet olarak bilinçli ve özverili duruşumuz İle atlatacağız inşallah.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarı ile milletine hizmetkar anlayış ile Devletimiz, en hızlı ve en güvenli şekilde VEFA ile vatandaşına ulaştı. Kamu menfaati adına şeffaf, hızlı ve en güvenli etkin yöntemler ile yanımızda.

Sağlık da, ABD dahil AB ülkelerini çoktan geçip tur bindirdik. Ancak bazı çeyrek akıllı kişileri inandıramazsınız.

İnancın, adaletin, merhametin, yigitligin, vicdanın ve sevdanın harman yeri olan bu Millet ve Devletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum….

İslam’dan aldığı güçle bin yıl boyunca Selçuklu, Osmanlı ile dünyaya hükmetmiş ve Oğuz Dinamikliği ile Allah’ın Nizamını tesis etmiş bu millet; akıl/bilgi/adalet ile yürüyerek merkeze insanı alarak ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedi.
Ondandır, tüm mazlûmların yegane umudu olmak.

Batı medeniyet olamaz. Batı devletleri öldürerek ve sömürerek büyümüş ve güçlenmiştir.

Bizim medeniyetimiz yaşatır, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” der.

Bu salgın bir kez daha gösterdi. Yaşlıları ve fakirleri ölüme terk eden batı ülkeleri ve tam tersini yapan Türkiye…

Medeniyetimizle guru duyalım. Değerlerimizle gurur duyalım. İnsana değer veren, kendi ihtiyacı olmasına rağmen diğerini önceleyen İsar anlayışımızla gurur duyalım.

Devletimizle gurur duyalım.

Dinimizle gurur duyalım.

Kültürümüzle gurur duyalım.

Uyuyan dev uyanmıştır. Dizlerinin üstünde duran adam ayağa kalkmıştır. Vatan, Millet, Devlet ve Din düşmanlarının bütün telaşı bundandır.

Allah yolumuzu açık etsin. Devlet büyüklerimize her daim yardım etsin!

Elhamdülillah..

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.