UA-131003470-2
DOLAR 32,4177
EURO 34,4901
ALTIN 2.484,39
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
26°C
Parçalı Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 20°C

Fenerbahçe’de Muriqi için transfer açıklaması

Spread the love

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu.

26.08.2020
658
A+
A-
Spread the love

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, fikstür çekiminin ardından transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Baki, 1-2 oyuncu daha kadroya katacaklarını belirtirken, “Fenerbahçe’de transfer bitmez. Nokta akışı 1-2 oyuncunun daha peşindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Lazio ile transfer görüşmeleri yapan Muriqi için de son durumu anlatan yönetici, “Vedat Muriqi ile ilgili açıklama yapmıştık. O açıklamamızın arkasındayız. Fenerbahçe hiçbir zaman oyuncu satma refleksi olan bir kulüp değildir, büyük kulüptür. Herkesin bir bedeli vardır. Masaya Fenerbahçe’yi tatmin edici bir teklif geldiğinde düşünülebilir. An itibariyle Vedat’ın satışı diye bir şey yoktur.” dedi. “TRANSFER ŞAMPİYONLUĞU GÜZEL”

Şampiyonluğa odaklandıklarını kaydeden idareci, “Çok kötü günler yaşadık hep beraber, ülkece hatta dünya olarak. Bir de üstüne biz kötü bir sezon yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. İki üç ay önceki umutsuzluk biraz daha dağılmış bir durumda. Spor, futbol insanları birleştiriyor. Pandemi döneminde gerçekten bri gün bile durmadık, çok çalıştık. Bunu da transfer dönemi açılır açılmaz açıkladığımız majör transferlerle bence camiamıza göstermiş olduk. Şu anda kağıt üzerinde her şey iyi gidiyor. İnşallah ikinci bir pandemi dalgası yaşamadan hayatımıza tekrar adapte olup, kora kor sahada mücadeleye başlamak için sabırsızca bekliyoruz. Kağıt üzerinde transfer şampiyonluğu güzel sözler. Ancak futbol çimde oynanıyor. Mayısta şampiyon olmak çok önemli. İyi başladık, enerjimiz yüksek Fenerbahçe olarak.” diye konuştu.

Harcama limitleri için de konuşan Selahattin Baki, “Limitlerle ilgili tavrımızı gösterdiğimizi düşünüyorum. Bunun ötesinde ben konuşmayayım. Başkanımız söylenmesi gerekenleri söyledi. Kendisi de bu problemi çözmek için canla başka uğraşıyor.” mesajını yolladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.