UA-131003470-2
DOLAR 32,1946
EURO 35,0789
ALTIN 2.255,71
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 21°C
Cts 23°C

FETÖ’cü psikiyatrist Salih Zoroğlu hakkında yeni detaylar! FETÖ’nün mahrem imamı çıktı

Spread the love

Türkiye’de aileyi içerden çökertmek isteyen kişiler, toplum ahlakını bozmak adına her türlü faaliyeti sürdürüyor. Günlerdir gündemde büyük yer tutan FETÖ’den ihraç edilen psikiyatrist ile bu kirli oyun gün yüzüne çıkmış durumda. Aile içi cinsel istismar teşhisi koyduğu yüzlerce çocuğun ailesini tehdit edip şantaj yaptığı belirlenen, enjekte ettiği ilaçlarla genç kızların yüzünü, sesini ve hareketlerini değiştirdiği […]

19.09.2023
383
A+
A-
Spread the love

Türkiye’de aileyi içerden çökertmek isteyen kişiler, toplum ahlakını bozmak adına her türlü faaliyeti sürdürüyor.

Günlerdir gündemde büyük yer tutan FETÖ’den ihraç edilen psikiyatrist ile bu kirli oyun gün yüzüne çıkmış durumda. Aile içi cinsel istismar teşhisi koyduğu yüzlerce çocuğun ailesini tehdit edip şantaj yaptığı belirlenen, enjekte ettiği ilaçlarla genç kızların yüzünü, sesini ve hareketlerini değiştirdiği ortaya çıkan Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu’nun FETÖ’nün mahrem yapılanmasında yer aldığı ortaya çıktı.

Zoroğlu, ankesörlü telefonla mahrem imamlarıyla irtibat kurduğu belirlenen Üsteğmen Yılmaz K.’nın da mahrem imamlığını yapıyordu. Yılmaz K. savcılığa verdiği ifadede Zoroğlu’nun örgüt mensubu askerlerden (öğrenci) sorumlu olan mahrem imamların (öğretmen) bile üstünde görev yaptığını vurgularken, Zoroğlu’nun örgüt içindeki mahrem askeri yapıda ‘Müdür Yardımcısı’ pozisyonunda olduğunu ifade etti.

YÖNETİCİ KONUMUNDAYMIŞ
Zoroğlu’nun örgüt üyeleriyle, mahrem imamların manevi anlamda yetişmesini, öğrencilerin izdivacını, tayini çıkanların devir teslimini takip etme görevi olduğunu kaydeden Üsteğmen Yılmaz K., “Örgüt hiyerarşisi içerisinde yönetici konumunda astlarına talimat verme, astlarının örgüt mensupları ile ne şekilde nerede irtibat kuracağını belirleme, bu kişilere kod isim takma gibi örgüt içinde üst düzey yönetici pozisyonunda olan kişilerin yetkilerine sahipti” diye konuştu.

Örgüt evlerinde kalan şüpheliler ifadelerinde, Zoroğlu’nun İstanbul’daki örgüt toplantılarına katıldığı, bu toplantılarda öğrencilere nasıl davranılacağı konusunda seminer gibi sohbet tarzında eğitim verdiğini anlattı.

TEŞHİS EDİLDİ
Örgüt üyesi Remzi Y. isimli şüpheli ise verdiği ifadede, “Süleyman Salih Zoroğlu, bana özel bir birim var, kendi bulundukları bir ortamda dini vecibeleri yerine getiremiyorlar. Bunlara bu konuda yardımcı olarak yapı içerisinde çalışıp çalışmak isteyip istemediğimi sordu. Ben de kabul ettim. Mehmet S. isimli sorumlu, Salih Zoroğlu’na bağlı olarak faaliyet gösteriyordu. Bana ‘Beşir’ kod ismini verdiler. Salih, İstanbul iline gidene kadar Gaziantep’teyken bu grubun sorumlusuydu” dedi. Örgüt toplantılarına katılan bir başka isim olan Akif Ş. de Zoroğlu’nun örgüt toplantılarına katıldığını söyledi. Bir başka ifade veren Mehmet Serdar S. ise, “Ben İlyas A.’nın evine gittiğimde bu evde tanıdık olan Salih Zoroğlu, Hamdi T. ve Mehmet S. isimli şahısları görüyordum. Bu şahıslar evde olduğunda beni ayrı bir odaya alır, benim bu şahıslarla karşılaşmama müsaade etmezdi” diyerek Zoroğlu’nu teşhis etti.

NELER OLMUŞTU?
İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan ihraç edildikten sonra açtığı özel çocuk psikiyatri kliniğinde aile içi taciz teşhisi koyduğu 40 çocuğun ailesine tehdit ve şantaj yaptığı belirlenen FETÖ’cü çocuk psikiyatristinin 17 yaşındaki bir genç kızı da babasını öldürmeye ikna ettiği ortaya çıktı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu 6. İhtisas Dairesi Kurulu Üyesi olan ve kurulda tek çocuk psikiyatristi olan Süleyman Salih Zoroğlu, 2016’da çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ üyeliği sebebiyle devletten ihraç edildi. 15 ay kadar cezaevinde kaldıktan sonra 2017’de annesinin hastalığı sebebi ile izinli olarak tahliye edildi. Aynı yıl Bakırköy’ün Kartaltepe Mahallesinde özel bir çocuk psikiyatri kliniği açtı. Skandal bu kliğine vatandaşların çocuklarını getirmesiyle başladı.

Content retrieved from: https://www.takvim.com.tr/guncel/2023/09/19/fetocu-psikiyatrist-salih-zoroglu-hakkinda-yeni-detaylar-fetonun-mahrem-imami-cikti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.