UA-131003470-2
DOLAR 32,3565
EURO 34,4292
ALTIN 2.435,74
BIST 9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Açık
Ankara
22°C
Açık
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 21°C

Bu adamın şehit yakınlarına, şehitlere karşı bir alerjisi var!

Spread the love

İyi Partili Lütfü Türkkan’ın saldırdığı Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün babası da konuştu. TBMM’de kendisini hedef gösteren Lütfü Türkkan’a tepki gösteren baba Asım Safitürk, “Bu adamın şehit yakınlarına, şehitlere karşı bir alerjisi var. Bu sıkıntının bir daha yaşanmaması için bu adamın milletvekilliğinin düşürülmesi lazım.” dedi. Bingöl merkeze bağlı Gözer köyü yaylasında 1997’de hayvan otlatırken terör […]

09.11.2021
470
A+
A-
Spread the love

İyi Partili Lütfü Türkkan’ın saldırdığı Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün babası da konuştu. TBMM’de kendisini hedef gösteren Lütfü Türkkan’a tepki gösteren baba Asım Safitürk, “Bu adamın şehit yakınlarına, şehitlere karşı bir alerjisi var. Bu sıkıntının bir daha yaşanmaması için bu adamın milletvekilliğinin düşürülmesi lazım.” dedi.

Bingöl merkeze bağlı Gözer köyü yaylasında 1997’de hayvan otlatırken terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan 14 yaşındaki İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl’de esnafı ziyaret ettiği sırada tepkisini dile getirmiş, kendisini alandan uzaklaştırmaya çalışan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın küfrüne maruz kalmıştı.

İnfial yaratan çirkin sözlere imza atan Lütfü Türkkan’ın daha önce de TBMM’de kendisine hakaret ettiğini hatırlatan Mardin’in Derik ilçesi Şehit Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sabah’ta yer alan habere göre, Türkkan’ın TBMM çatısı altına sokulmaması gerektiğini ifade eden Sakarya Arifiye’de yaşayan baba Asım Safitürk şunları söyledi:

“BU ADAM BUNU İLK KEZ YAPMADI”
“Bu adam bunu ilk defa yapmadı. Demek ki bu adamın şehit yakınlarına, şehitlere karşı bir alerjisi var. Çok ayıp oldu. Biz bu memleketin insanıyız, meclis milletin meclisidir. Bu sıkıntının bir daha yaşanmaması için bu adamın milletvekilliğinin düşürülmesi lazım. Bu saygısızlığı yapan kişinin bir bedel ödemesi lazım. Biz zaten vatan için ağır bir bedel ödedik. Böyle olaylar acımı tazeliyor.”

TBMM’DE ŞEHİT BABASINI HEDEF GÖSTERDİ
“2019’da bizi Meclise bizi çağırmışlardı. Öğlen yemeğine gittik. Yanımda İstanbul Milletvekili Osman Boyraz Bey var. Dışarıda bütün partililerin bulunduğu yerler var. Buraya gelince meclisi de görmek istedim. Osman Bey ile gittik sivillerin girdiği yere girdik.

BEN SELAM VERİYOR ZANNETTİM, MEĞER “KİM BU SARIKLI?” DİYORMUŞ
Baktık aşağıda ‘birisi sana el sallıyor’ dedi. Ben de iki elimi salladım. Meğer bana ‘Bu sarıklı cübbeli herif kim’ demiş. Bunu diyen de aynı milletvekili. Böyle söylemesi bana dokundu. Biz üzüldük bu duruma. Ben kendi vatanımı, kendi milletimi temsil eden milletimin meclisindeyim. Bana kalsa güzel bir gün yaşıyorum ama böyle bir şeyle karşılaşmam üzücü. Bu arkadaşın geçmişten haberi yok sanırım.

TBMM ilk açıldığında sarıklı, cübbelilerle, tekbirlerle, dualarla açıldı. Ben bu kıyafetimle mahkemelere de gidiyorum, külliyeye Cumhurbaşkanımızın yanına gittim.

PARTİSİNDEN BİRİ BENİ ARADI
Hiçbir yerden en ufak bir eleştiri duymadım. Sorunu yaşadığım gün Türkkan’ın partisinden biri beni aradı. ‘Bizim zaten parti içinde onunla sorunumuz, sıkıntımız var’ dedi. Ben de ‘sıkıntınız varsa adamı ihraç edin’ demiştim.”

Content retrieved from: https://www.takvim.com.tr/guncel/2021/11/09/iyi-partili-lutfu-turkkanin-saldirdigi-sehit-kaymakam-safiturkun-babasi-milletvekilliginin-dusurulmesi-lazim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.