UA-131003470-2
DOLAR 32,1689
EURO 34,8909
ALTIN 2.252,84
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
16°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Şarkıcı Aleyna Tilki’den teşekkür fotoğrafı geldi: “Beni trend yaptınız”

Spread the love

Yeni şarkısı kısa sürede trend listesine giren genç şarkıcı Aleyna Tilki, teşekkür için bir fotoğraf paylaştı. Kariyeri ve özel hayatı ile sıkça gündeme gelen Aleyna Tilki, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. inicik eteği ve elinde sigarasıyla verdiği pozları yayınladı. Şimdi ise Aleyna Tilki’nin Doğu Swag ile seslendirdiği yeni şarkısı […]

Şarkıcı Aleyna Tilki’den teşekkür fotoğrafı geldi: “Beni trend yaptınız”
04.12.2023
138
A+
A-
Spread the love

Yeni şarkısı kısa sürede trend listesine giren genç şarkıcı Aleyna Tilki, teşekkür için bir fotoğraf paylaştı.

Kariyeri ve özel hayatı ile sıkça gündeme gelen Aleyna Tilki, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

inicik eteği ve elinde sigarasıyla verdiği pozları yayınladı.

Şimdi ise Aleyna Tilki’nin Doğu Swag ile seslendirdiği yeni şarkısı ‘Bir Gün Ol Yerimde’, dijital platformlarda kısa sürede yüksek dinlenme sayılarına ulaştı.

“Teşekkür ederim”

Tilki, klibin çekimleri sırasında verdiği pozları “Şarkımızı ilk günden trendlere taşıdığınız için, bol bol dinlediğiniz için teşekkür ederim.” notuyla paylaştı.

Ünlü şarkıcının fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Serel Yereli yorum yaptı

Elinde sigara ile paylaştığı pozu çok sayıda eleştiri alırken, yakın arkadaşı Serel Yereli ise güzel şarkıcının paylaşımına kayıtsız kalamayarak yorum yaptı.

Aleyna Tilki’nin yakın arkadaşı Serel Yereli, “Melakelere sigara içirten dünya cinlere neler yapmaz” yazdı. Tilki ise bu yoruma “İşte cinler de başka şeyler içiyor maalesef” yanıtını verdi.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/magazin/sarkici-aleyna-tilkiden-tesekkur-fotografi-geldi-beni-trend-yaptiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.