UA-131003470-2
DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Hava bir anda buz kesecek!

Spread the love

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu raporuna göre bugün 13 kentte kuvvetli sağanak etkili olacak. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur sabaha karşı etkisini artırdı. Meteoroloji’nin 5 günlük hava durumu raporunda sıcaklıkların ani şekilde düşeceği gün de belli oldu. İşte 16 Kasım perşembe günü hava durumu raporu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere […]

Hava bir anda buz kesecek!
16.11.2023
263
A+
A-
Spread the love

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu raporuna göre bugün 13 kentte kuvvetli sağanak etkili olacak.

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur sabaha karşı etkisini artırdı. Meteoroloji’nin 5 günlük hava durumu raporunda sıcaklıkların ani şekilde düşeceği gün de belli oldu. İşte 16 Kasım perşembe günü hava durumu raporu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Bursa, Osmaniye, Ordu, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman çevreleri ile Hatay kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR 2 İLA 8 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklıklarının yurdun kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Bursa, Osmaniye, Ordu, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman çevreleri ile Hatay kıyılarında yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, kıyılarda yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgârın, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji bugün beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle İstanbul dahil 13 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.İSTANBUL’DA YAĞMUR ETKİLİ OLUYOR

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur etkisini arttırarak devam ediyor. Akşam saatlerinde çiseleyen yağmur yağışı gece yarısından itibaren yerini sağanak yağışa bıraktı.

METEOROLOJİ’DEN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu raporunu da açıkladı. Rapora göre İstanbul’da yağış yarın ara verirken, hafta sonu yeniden etkili olacak. Pazar günü sıcaklıkların 8 derece birden düşmesi beklenirken İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de karla karışık yağmur bekleniyor.

Content retrieved from: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/meteorolojiden-yeni-hava-durumu-raporu-hava-bir-anda-buz-kesecek-kuvvetli-saganak-alarmi-42361883.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.