UA-131003470-2
DOLAR 32,3733
EURO 34,9950
ALTIN 2.325,67
BIST 9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

İstanbul ve Ankara’ya yoğun kar yağışı geliyor

Spread the love

Son dakika güncel hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan günlük tahminlerde Akdeniz, Ege ve Marmara’nın bazı bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 5 günlük hava durumu raporunda ise kar alarmı verildi. Özellikle 13 Ocak Perşembe günü İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yurdun büyük bölümünün yoğun kar yağışı etkisi altına gireceği bildirildi. […]

11.01.2022
418
A+
A-
Spread the love

Son dakika güncel hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Yapılan günlük tahminlerde Akdeniz, Ege ve Marmara’nın bazı bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 5 günlük hava durumu raporunda ise kar alarmı verildi. Özellikle 13 Ocak Perşembe günü İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yurdun büyük bölümünün yoğun kar yağışı etkisi altına gireceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:

Ülkemiz genelinin çok bulutlu; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Akdeniz’in Toroslar Mevkiinin yüksekleri, Doğu Anadolu’nun kuzeybatısı ile gece saatlerinden itibaren Trakya’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların Akdeniz, Güney Ege ile Marmara’nın kuzey ve batısında kuvvetli, Muğla çevreleri ile Antalya’nın doğusunda yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Content retrieved from: https://www.takvim.com.tr/guncel/2022/01/11/hava-durumu-meteoroloji-harita-yayinladi-tarih-verdi-istanbul-ve-ankaraya-yogun-kar-yagisi-geliyor-11-15-ocak-2022.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.