UA-131003470-2
DOLAR 32,2569
EURO 35,1068
ALTIN 2.277,84
BIST 8.828,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Amerika’dan korkan altılı! Bülent Erandaç kaleme aldı: Masanın tek hedefi emir alan bir Türkiye

Spread the love

Seçimlere sayılı zaman kalmasına rağmen muhalefet içerisindeki kaos, kavga ve çekişmelere sahne olan masa tüm bu karmaşanın altında ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nin tanıtımını yaptı. Adeta FETÖ ve PKK’yı sevindirecek ifadelere yer verilen mutabakat eleştirilerin hedefi oldu. Bu gelişmelerin gölgesinde Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç, 6’lı masanın ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ ile ilgili ‘AMERİKA’DAN KORKAN ALTILI’ […]

31.01.2023
484
A+
A-
Spread the love

Seçimlere sayılı zaman kalmasına rağmen muhalefet içerisindeki kaos, kavga ve çekişmelere sahne olan masa tüm bu karmaşanın altında ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nin tanıtımını yaptı.

Adeta FETÖ ve PKK’yı sevindirecek ifadelere yer verilen mutabakat eleştirilerin hedefi oldu. Bu gelişmelerin gölgesinde Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç, 6’lı masanın ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ ile ilgili ‘AMERİKA’DAN KORKAN ALTILI’ başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Erandaç, “Tek hayalleri var. O da emir alan  Türkiye…

Nitekim, Altılı Masaliderleri, sivil ve askeri oligarşinin cirit attığı, atananların seçilenlere pranga taktıkları, sık sık hükümet değişikliklerine yol açan koalisyon dönemlerini hayal ediyor. 20 yılda ne yapıldıysa hepsini yok etmenin hayalini kuruyorlar” ifadelerini kullandı.

Türkiye seçimlere giderayak muhalefet içerisindeki kaos, kavga ve çekişmelere sahne olan masa 11. toplantıdan da ele tutulur bir sonuç alamamıştı. Tüm bu karmaşanın altında ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nin tanıtımını yapan altılı masa terör örgütleri FETÖ ve PKK’yı sevindirecek ifadelere yer vermişti.

ORTAK METİN PAYLAŞILDI
6 partinin Ortak Politikalar Mutabakat Metni, Ankara’da açıklandı. 9 ana başlık altında toplanan Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nin açıklandığı program Ankara’da ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal salonda takip etti.

HABERİN DEVAMI;

Content retrieved from: https://www.takvim.com.tr/guncel/2023/01/31/amerikadan-korkan-altili-bulen-erandac-kaleme-aldi-masanin-tek-hedefi-emir-alan-bir-turkiye.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.