UA-131003470-2
DOLAR 32,5010
EURO 34,5615
ALTIN 2.501,44
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 17°C

Mehmetçik vuruyor HDP’den ses geliyor!

Spread the love

Terör örgütü PKK tarafından Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimi sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ve Kuzey Irak’taki hava harekatları devam ediyor.. HDP ise operasyonları kınayarak Kürtlerin hedef alındığını ileri sürdü. Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK’nın ensesinde. Sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarla her geçen gün farklı bir başarıya daha imza atılıyor. Ankara’da gerçekleştirilen hain […]

06.10.2023
160
A+
A-
Spread the love

Terör örgütü PKK tarafından Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimi sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ve Kuzey Irak’taki hava harekatları devam ediyor.. HDP ise operasyonları kınayarak Kürtlerin hedef alındığını ileri sürdü.

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK’nın ensesinde.

Sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarla her geçen gün farklı bir başarıya daha imza atılıyor.

Ankara’da gerçekleştirilen hain bombalı saldırı girişimi sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ve Kuzey Irak’taki PKK hedeflerine başlattığı hava harekatları devam ediyor..

Ancak her operasyon sonrası olduğu gibi terör örgütünün siyasi uzantısı HDP/YSP’den operasyonlara ilişkin kınama açıklaması geldi.

HDP’li vekil TSK’yı hedef aldı

HDP/YSP’li milletvekili Sezai Temelli, terör örgütü PKK’nın yayın organına yaptığı açıklamada TSK’nın operasyonlarını hedef aldı.

TSK’nın sivilleri öldürdüğü yalanını ifade eden Temelli, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları kınamaya kalkıştı.

“Saldırıları kınıyorum, olan Kürt halkına oluyor”

“Savaştan beslenen bir zihniyet her türlü saldırıyı ısrarlı bir şekilde sürdürüyor.” diyen Temelli, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu saldırıları bir kez de ben kınamak istiyorum. Sivil ölümlerine yol açan bu saldırıları bizzat Dışişleri Bakanlığı tarafından tescillendi. Her yeri hedef alacağız dedi. Dolayısıyla burada sivilleri kadınları çocukları gözetmeyen bir saldırı stratejisini izleyeceklerini söylediler.

Olan Kürt halkına, Kürt çocuklarına oluyor çünkü hedef Irak ve Suriye Kürdistan’ıdır.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/hdpden-tsknin-pkk-hedeflerine-yaptigi-operasyonlara-kinama.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.