UA-131003470-2
DOLAR 32,5158
EURO 34,6136
ALTIN 2.489,76
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Artık esnemeyi öğrendim

Spread the love

Şimdilerde Bihter filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah, yeni röportajında kendinden bahsetti. Aşk-ı Memnu uyarlaması ‘Bihter’ filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah, InStyle dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. “Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.” diyen oyuncu, bireyselliğine çok düşkün ve kendisinden çok memnun olduğunu söyledi. İşte Farah Zeynep Abdullah’ın açıklamalarından ara başlıklar: “Nostaljiye düşkün bir […]

Artık esnemeyi öğrendim
03.11.2023
141
A+
A-
Spread the love

Şimdilerde Bihter filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah, yeni röportajında kendinden bahsetti.

Aşk-ı Memnu uyarlaması ‘Bihter’ filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah, InStyle dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.” diyen oyuncu, bireyselliğine çok düşkün ve kendisinden çok memnun olduğunu söyledi.

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın açıklamalarından ara başlıklar:

“Nostaljiye düşkün bir insan değilim”“Nostaljiye düşkün bir insan değilim. Eskiyi yüceltmem ve eskinin gereksiz yüceltildiği, kutsandığı ortamlardan kaçınırım.“Üniversiteden önce çalışmaya başladım”Üniversiteden önce çalışmaya başladım, reklam müziği seslendirdim, barmaid, garson, kasiyer olarak çalıştım.Londra’da çalıştığım gece kulübünü temizledikten sonra o yorgunlukla sabaha karşı evde ketçaplı makarna yiyip ‘Tom&Jerry’ izlediğim zamanları unutmuyorum.Ergenlikteki kızlar endişelendiriyor”Ergenlikteki kızlar için endişeleniyorum çünkü gelişme çağında her şeyden etkilenmeye açık oluyor insan.Gerçek olduğunu düşündüğümüz sosyal medya, insanları olmayan bir mükemmelliğe çağırıyor.Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum. Her daim aşırı sevgi dolu olmaktansa kendine alan tanımak daha gerçekçi.Bireyselliğimi kaybetmemeye çalışıyorum. Kendimden memnunum. “Artık şartlara göre esnemeyi öğrendim.”30’lu yaşlarımı çok beklemiştim, daha güzel dönemler yaşamayı bekliyordum. Ama gördüm ki hayır, hep aynı zorluk seviyesi. Artık şartlara göre esnemeyi öğrendim.”“Aklıma Hande Ataizi geldi”

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi’nin arası ‘Bihter’ filminin çekimlerinde bozulmuştu.

Filmin aynı zamanda yapımcıları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah, bu konu hakkında da konuştu. Hande Ataizi’ni kadroya kendisinin istediğini söyleyen oyuncu, “Firdevs Hanım için aklıma Hande Ataizi geldi, çok heyecanlandım.”

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/magazin/yeni-bihter-farah-zeynep-abdullah-kendini-anlatti-artik-esnemeyi-ogrendim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.