UA-131003470-2
DOLAR 32,5696
EURO 34,9113
ALTIN 2.423,36
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Şehitlerimizin baba ocaklarında yas var

Spread the love

Pençe Kilit Operasyonu’nda teröristlerle çatışmaya giren ve şehit olan 4 Mehmetçik’in haberi, memleketlerine ulaştı. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde barınan hain PKK’lılar, kahraman Türk askerlerimizi hedef aldı. Meluni Dağı etrafında teröristlerle girilen çatışma sonucu 4 askerimiz şehit düştü, 3 askerimiz ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Şehitlerin acı haberleri ise babaevlerine ulaşmaya başladı. Malatya Şehitlerden Piyade […]

24.05.2022
438
A+
A-
Spread the love

Pençe Kilit Operasyonu’nda teröristlerle çatışmaya giren ve şehit olan 4 Mehmetçik’in haberi, memleketlerine ulaştı.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde barınan hain PKK’lılar, kahraman Türk askerlerimizi hedef aldı.

Meluni Dağı etrafında teröristlerle girilen çatışma sonucu 4 askerimiz şehit düştü, 3 askerimiz ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Şehitlerin acı haberleri ise babaevlerine ulaşmaya başladı.

Malatya

Şehitlerden Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin şehadeti, Malatya Yaka Mahallesi’ndeki ailesine duyuruldu. Baba Cevat ile anne Aynur Tekedereli’nin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

3 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapan ve bekar olan şehit Celal Tekedereli’nin cenazesi, yarın ikindi vakti düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

İzmir

28 yaşında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya’nın şehadet haberi de İzmir’deki ailesine ulaştırıldı. Cankaya’nın Bornova’da ailesine acı haberi, Bornova Kaymakamı Fatih Genel ile askeri yetkililer verdi. Şehidin baba ocağının bulunduğu sokağa, Türk bayrakları asıldı.

Şehit Cankaya’nın nişanlı olduğu ve bu yaz yapılacak düğünle dünyaevine girmeyi planladığı öğrenildi. Şehidin babası Niyazi Cankaya’nın nakliyecilik yaptığı, anne Nazire Cankaya’nın ise ev hanımı olduğu belirtildi.

Antalya

28 yaşındaki şehit Teğmen Abdulkadir Güler’in de acı haberi, Antalya Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi’nde oturan ailesine yetkililer tarafından verildi. Şehit Güler’in evine Türk bayrakları asıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, taziye çadırı kurdu. Şehidin annesi Berrin ve babası Mesut Güler’in yakınları, taziye evine akın etti.

Bekar olan Güler, Uncalı Şehitliği’ne defnedilecek.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/sehitlerimizin-baba-ocaklarinda-yas-var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.