UA-131003470-2
DOLAR 32,5021
EURO 34,5289
ALTIN 2.495,53
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Megan Fox, düşük yaptığı anları yazdığı şiir kitabında anlattı: “10 haftalıktı”

Spread the love

Özel hayatı, kariyerini geride bırakan ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Megan Fox, hamilelik kaybıyla ilgili deneyimini anlattı. Ünlü isimlerde yeni moda akımı başladı. Hayatlarını kitaba döken ünlü isimlere yeni biri eklendi. Şu sıralar çıkardıkları kitaplarla konuşulan Paris Hilton, Britney Spears ve John Stamos’dan sonra Megan Fox da listeye girdi. Fox, diğer ünlü isimler gibi düz […]

Megan Fox, düşük yaptığı anları yazdığı şiir kitabında anlattı: “10 haftalıktı”
09.11.2023
248
A+
A-
Spread the love

Özel hayatı, kariyerini geride bırakan ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Megan Fox, hamilelik kaybıyla ilgili deneyimini anlattı.

Ünlü isimlerde yeni moda akımı başladı. Hayatlarını kitaba döken ünlü isimlere yeni biri eklendi.

Şu sıralar çıkardıkları kitaplarla konuşulan Paris Hilton, Britney Spears ve John Stamos’dan sonra Megan Fox da listeye girdi.

Fox, diğer ünlü isimler gibi düz yazı şeklinde değil, yazan kişinin hayatından izler taşıyan bir şiir kitabı çıkardı.

Megan Fox, biraz hayal gücünü kullanarak ama daha çok kendi hayatından ilham aldığı şiirlerini Pretty Boys Are Poisonous adlı kitapta topladı.

10 haftalıkken düşük yaptı

Brian Austin Green ile evlenip boşanan bir süredir de Machine Gun Kelly ile nişanlı olan 37 yaşındaki oyuncu, kitabında hamile kaldığını ancak karnındaki kızı 10 haftalıkken düşük yaptığını da kitabında duygu dolu dizeler eşliğinde anlattı.

Daha önce bir programa kouk olan Fox, “henüz doğmamış kızıyla vedalaşmasının hayatı boyunca yaşadığı hiçbir şeye benzemediğini” anlattı.

Megan Fox programda, düşük yapmasının hem nişanlısı Machine Gun Kelly hem de kendisi için çok zor olduğunu anlattı. Fox “Bu durum bizi hem birlikte hem de ayrı ayrı çılgınca bir yolculuğa çıkardı.” diye konuştu.

Fox, şiirinde yatağın yanında bir ultrason makinesi olduğunu yazdı.

“Elini tutmak istiyorum”

Megan Fox, doğmadan veda etmek zorunda kaldığı kızına “Elini tutmak istiyorum… Gülüşünü duymak istiyorum. Ama şimdi elveda demem gerekiyor.” seslendi.

Megan Fox, bu ilk kitabının tanıtımında “Bütün hayatımı bazı adamların sırlarını saklayarak geçirdim. Onların günahlarının ağırlığını taşımaktan vücudum ağrıyor. Özgürlüğüm bu sayfalarda yaşıyor ve umarım burada yazdıklarım başkalarına mutluluklarını geri alma konusunda ilham verebilir.” diye yazdı.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/magazin/megan-fox-dusuk-yaptigi-anlari-yazdigi-siir-kitabinda-anlatti-10-haftalikti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.