UA-131003470-2
DOLAR 32,1689
EURO 34,8909
ALTIN 2.252,84
BIST 8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
16°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Miray Daner, sosyal medyaya isyan etti: “Bana yalan geliyor”

Spread the love

Bir dönem fazla kilolarıyla sık sık eleştirilen Miray Daner, kendisini o zaman da çok beğendiğini söyledi. Ünlü oyuncu, bir dönem ise fazla kilolarıyla sık sık gündem olmuştu. Kilolarından dolayı eleştirilen Daner, üç ayda 10 kilo vererek bambaşka birine dönüşmüştü. Samimi açıklamalarda bulunan Daner, sosyal medyada yapılan yorumları eleştirdi. “Yalan geliyor” Bir dönem fazla kilolarıyla sık […]

Miray Daner, sosyal medyaya isyan etti: “Bana yalan geliyor”
08.12.2023
200
A+
A-
Spread the love

Bir dönem fazla kilolarıyla sık sık eleştirilen Miray Daner, kendisini o zaman da çok beğendiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, bir dönem ise fazla kilolarıyla sık sık gündem olmuştu. Kilolarından dolayı eleştirilen Daner, üç ayda 10 kilo vererek bambaşka birine dönüşmüştü.

Samimi açıklamalarda bulunan Daner, sosyal medyada yapılan yorumları eleştirdi.

“Yalan geliyor”

Bir dönem fazla kilolarıyla sık sık gündeme gelen Miray Daner, adeta isyan etti. Miray Daner, “Sürekli güzellik standartlarına, algılarına uymak zorunda hissettiren bir uygulamayı kullanmak bana iyi gelmiyor. Orada yaratılan böyle her şeyin mükemmel oluşu bana yalan geliyor” dedi.

Sonra ekledi “Ben kilolu olduğum dönemde de kendimi her zaman çok sevip beğendim. Hiç bu anlamda kendimi dövmedim.”

“Özel bir Diyet uygulamıyorum.”

Verdiği kilolarla dikkat çeken Miray Daner, beslenme alışkanlığını değiştirdiğini söyledi: “Sağlıklı besleniyorum. Tabii ki kendime izin verip karbonhidrat da tüketiyorum. Tatlı tabaklarının dibini de sıyırıyorum ama sağlıksız beslendiğimi düşündüğüm günün ardından normal düzenime geri dönüyorum. Özel bir Diyet uygulamıyorum.”

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Miray Daner; Kubilay Aka, Oğulcan Engin gibi popüler isimlerle aşk yaşadı.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/magazin/miray-daner-sosyal-medyaya-isyan-etti-bana-yalan-geliyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.