UA-131003470-2
DOLAR 32,5874
EURO 34,7793
ALTIN 2.506,64
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

İt ile yiğit aynı safta durmaz!

15.07.2020
595
A+
A-
Spread the love

İt ile yiğit aynı safta durmaz!

15 Temmuz, asrın en büyük ihaneti karşısında aziz milletimizin asil bir direnişle yazdığı onurlu bir destanın adıdır.

15 Temmuz, sala seslerinin uçak seslerinden baskın olduğu, tanka tüfeğe karşı aziz milletimizin göğsünü gere gere korkmadan yürüdüğü, halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını gösterdiği gecedir.

15 Temmuz, “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.” diyenlerin gecesidir.

15 Temmuz, darbeye darbe yapan milletin hikayesidir.

15 Temmuz, kendi selasını duyup şehadete koşanların destanıdır.

Peki bu hainlerin ihaneti ile ilgili olarak devletimiz hesap soruyor mu?

15 Temmuz’da milletimiz gereğini yapıp devleti sokaktan topladı. Milletimiz; ederi 1 dolar olan şerefsizlerin ihanetinin önüne geçmiştir. İhanet çetesinin neredeyse 4 oldu işgal girişimini püskürteli. Üzerinden 4 yıl geçen ihanetin yanında, yakının da olan istisnasız herkesten hesabını sormak devletimizin namus borcudur.

Sanki klasik hukuk normlarıyla vakit kaybettik, kaybetmeye de devam ediyoruz. “Bu 4 yılı tıpkı kapalı rejimler gibi değerlendirip her FETÖ’cüyü itlaf etmeliydik” düşüncesi aklıma gelmiyor değil.
Bu alçaklar temizlemekle bitmiyor. 16 Temmuz sabahından itibaren, ihanetin bedelini, mel’un kellelerini cenabet bedenlerinden ayırarak ödetmeye başlamak daha doğru mu olurdu?Çünkü, ihanetin hesabını hukuk içinde sormak yıllar alıyor. Bu hainler herkese isyan ederler ama baş münafık Sümüklüye tek laf etmezler. Bu sümüklü şeytana toz kondurmayanlar, teröristtir, militandır, vatan hainidir. Bunlara acıyanın kanından şüphe ederim.

Bu hainler kendilerini bukalemun gibi şekilden şekile koyarlar. İnsani yaşamlarına normal insanlar gibi devam ederler ama ruhları başka yerdedir. Çay çorba getirir, gerekirse alkol içer, katolok işlerini severler.

Devletimiz cok şükür itini de bilir yiğidinide. Mutlaka hesap soruluyordur çünkü “İt ile yiğit aynı safta durmaz!”

Bundan sonra hicbirsey eskisi gibi olmayacak. 15 Temmuz hainlerin ihanetleri karşılığı, kahramanların vatan için bedel ödediği gündür. Bu ihanetin bedeli mutlaka sorulacaktır. Allah bu millete hainlerle mücadele azmi ve feraseti versin. Devletimiz de bir an önce kripto FETÖ’cüler de dahil tüm hainleri bulup cezasini versin inşallah.

Selam ve dua ile…


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.