USLANAN fetörist yoktur, PUSLANAN fetörist vardır
USLANAN fetörist yoktur, PUSLANAN fetörist vardır
Alamut Kalesinin Arkasını Cennet Sanan Hasan Sabbah’ın Haşhaşilerinin 21. Asır Versiyonu Olan Fetö. İntikam hırsı ile yanan Fetö!.
Pişman olan FETÖ’cü yoktur. Takiye yapan FETÖ’cü vardır. Halen gizledikleri niyetleri ile Pensilvanya’da ABD’nin kucağında oturan şarlatan, elebaşından medet umuyorlar. Bunlara birdaha meydan verirsek bizlere yazıklar olsun. Kahraman Türk milleti son nefesine kadar bu hainlerle mücadele edecektir. Bana evhamlı diyorlar desinler, ben sadece gafil değilim o kadar.
Fetö kapsamında; KHK’lı olupta fetöcü olmayan, fetöcü olup ta pişman olan yoktur. Fetöyü diğer zararlı oluşumlardan ayıran ve tehlikeli kılan en önemli hususiyet; düşmanlık ve faaliyetlerini kendi kimlikleri ile değil de başkalarının kisvesi ve argümanları ile yapmaları dır.
FETÖ’cüler sürekli sosyal medyada ve bazı siyasiler ve akademisyenler tarafından subliminal mesajlarla moral ve motivasyon veriliyor. Özellikle siyasette ve sosyal medyada hala çok etkililer. Bu yüzden pişman olan FETÖ’cü yoktur kurnaz FETÖ’cüler itirafçı yoluyla çıkıyorlar. Bukalemun gibi renk, şekil değiştiren veya pusuda fırsat kollamaktadırlar.
Kinini büyüten, yarım kalmış darbeyi tamamlamak üzere pusuya yatmış FETÖ’cü vardır. FETÖ’cüler kanser hücre gibidir, zayıf düştüğün an ortaya çıkar. FETÖ’cülük kronik ve genetik bir durumdur, evcilleştirilemez, ehlileştirilemez, yerlileştirilemez; mensupları yaban/i/dir!
“UZUN LÂFIN KISASI:
Tüm olup bitenlere bakarak inancını sorgulayan ve pişman olan FETÖ’cü yoktur (biz rastlamadık), intikam ateşi ile yanıp tutuşan FETÖ’cü vardır.”