UA-131003470-2
DOLAR 32,4940
EURO 34,8268
ALTIN 2.438,38
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Fehmi Koru FETÖ’nün hezeyanlarına sığındı!

Spread the love

Kimse tarafından kale alınmamasından dolayı hazımsızlanan Fehmi Koru, FETÖ’nün ‘Türkiye’de medyaya baskı’ tezine sığınarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hükümetine iftira attı. Türkiye’de kimsenin itibar etmediği yazar Fehmi Koru, hazımsızlığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetine iftira atarak gösterdi. Kendisine ait internet sitesinde yayınladığı bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın medyadan memnun olmadığını ileri süren […]

20.10.2020
312
A+
A-
Spread the love

Kimse tarafından kale alınmamasından dolayı hazımsızlanan Fehmi Koru, FETÖ’nün ‘Türkiye’de medyaya baskı’ tezine sığınarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hükümetine iftira attı.

Türkiye’de kimsenin itibar etmediği yazar Fehmi Koru, hazımsızlığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetine iftira atarak gösterdi.

Kendisine ait internet sitesinde yayınladığı bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın medyadan memnun olmadığını ileri süren Koru, hükümetin de medyayı şekillendirdiğini iddia etti.

FETÖ’nün iftirasına sığındı

“Başımdan geçen bir davet olayını daha önce yazmıştım, özetleyeyim: Herhalde bir yılı geçti, çok izlendiği varsayılan haber kanallarının birinden programa davet için aradılar. ‘Ben yasaklıyım, bir yanlışlık olmasın’ dediğimde, daveti ileten genç kız, ‘Öyle şey olur mu?’ tepkisini verip teyit için yeniden arayacağını söyledi. Hala arayacak” yazan Fehmi Koru, “İstenir ve zorlanırsa, medyada kimlerin köşesi olacağına, ekranlarda kimlerin görüneceğine ve kimlerin medyada görünmez hale getirileceğine karar verilebildiği, şu son üç-beş yılda ülkemizde görüldü. Görüldü, ama öyle anlaşılıyor ki, bununla istenilen sonucun alınabileceğini düşünenler de ortaya çıkan manzaradan pek mutlu olmadılar. “ ifadelerine yer verdi.

FETÖ’nün ‘medyaya baskı’ yalanına sığınan korunun iftiraları ‘hazımsızlık’ olarak değerlendirildi.

Content retrieved from: https://www.yeniakit.com.tr/haber/fehmi-koru-fetonun-hezeyanlarina-sigindi-erdogan-ve-hukumete-cirkin-iftira-1419518.html.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.