UA-131003470-2
DOLAR 32,2139
EURO 35,0173
ALTIN 2.463,96
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Az Bulutlu
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Sinan Oğan’ın asgari ücret vaadi

Spread the love

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, asgari ücret vaadini açıkladı. Oğan katıldığı canlı yayında asgari ücreti 30 bin liraya yükselteceklerini öne sürdü. Siyasi partiler de bir yandan adayları için çalışmalar yürütürken diğer yandan da seçmenlere yönelik vaatler açıklanmaya başladı. Seçim vaatleri açıklanmaya başlandı Dün AK Parti’de çok kapsamlı bir ekonomik program hazırlanırken, emekliden gençlere, asgari […]

12.04.2023
174
A+
A-
Spread the love

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, asgari ücret vaadini açıkladı. Oğan katıldığı canlı yayında asgari ücreti 30 bin liraya yükselteceklerini öne sürdü.

Siyasi partiler de bir yandan adayları için çalışmalar yürütürken diğer yandan da seçmenlere yönelik vaatler açıklanmaya başladı.

Seçim vaatleri açıklanmaya başlandı

Dün AK Parti’de çok kapsamlı bir ekonomik program hazırlanırken, emekliden gençlere, asgari ücretliden memura kadar her kesim için yapılacaklar anlatıldı.

Muhalefette ise Kemal Kılıçdaroğlu evinden çektiği videolarla vatandaşlara seslenirlen henüz seçim beyannamesi açıklanmadı.

Muharrem İnce’den de henüz öyle bir hamle gelmezken, Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan canlı yayında şaşırtan bir açıklama yaptı.

“Asgari ücreti 30 bin lira yapacağız”

BBN Türk’te konuk olduğu yayında asgari ücretle ilgili vaadini açıkladı.

Buna göre Oğan, asgari ücret vaadini 30 bin lira olarak duyurdu.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/sinan-oganin-asgari-ucret-vaadi-30-bin-lira-olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.