UA-131003470-2
DOLAR 32,3296
EURO 35,0509
ALTIN 2.281,73
BIST 8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Kafalar bi’ milyon takılıyorlar!

05.10.2021
443
A+
A-
Spread the love

Kafalar bi’ milyon takılıyorlar!

Öğretim görevlilerinin bahçede ayakta heykel gibi dikilmesiyle gündem olan Boğaziçi üniversitesi bu seferde rektörün arabasının üzerinde tepinen bir sözde öğrenciyle gündemde. Değişik bir yer.

Aylardır rektör kabul etmeyip kampüste heykel gibi dikilen hocalarına sormak lazım. Ne de olsa talebe hocasıyla ölçülür.

Rektörün arabasının üstüne çıkıp tepinen öğrenci mi gerçekten?

“Demek ki eşeğin mertebesini yükseltirsen, hem bulunduğu yere zarar veriyor hem de kendine..!”

Heykel gibi dikilmek derken, gerçekten bilmediğim için soruyorum. 180 gündür hiçbir iş yapmadan ayakta heykel gibi dikilen öğretim üyeleri disiplin soruşturması geçirip üniversiteden uzaklaştırılmaları filan isten(e)miyor mu?

Bunun adı demokratik eylem, hak arama ve özgürlükmüş. Sözde Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri iyice suyunu çıkarmışlardır.

Bakmayın siz bunların öyle “demokrasi özgürlük” naralarına. Boğaziçi Üniversitesi veya herhangi üniversitede kendileri gibi düşünmeyen öğretim görevlisi ya da öğrenci falan istemiyorlar. 28 Şubat döneminde milyonlarca gencin hayatını karartan zihniyetin temsilcileridir bunlar.

Boğaziçi Üniversitesi ‘nde zillet değirmenine su taşımak
amaçlı istemezük eylemi yapanlar hem maşadır hem de
kendilerini bulunmaz hint kumaşı zanneden zavallılardır.

Eğer Rektör Naci İnci bu rengarenk kimliksizlere haddini bildirmezse bu boğazdan daha çok rektör geçer.

Azgın azınlığa şirinlik yapacam diye arkasında duran samimi insanları kaybedenler, kaybetmeye mahkûmdur..

Melih Bulu’yu hatırlayanınız varmı?

Boğaziçi üniversitesi rektörüydü, millet arkasında dimdik durdu, ama o naiflik yapacağım diye dik duramadı. Ve Unutuldu gitti. Bugünkü rektör de bu eşkıyalara gereğini yapmazsa, oda Melih Bulu gibi unutulanlar listesine eklenir.

Selam ve dua ile…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.