UA-131003470-2
DOLAR 32,3864
EURO 34,9916
ALTIN 2.323,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Tencere tava hep aynı hava!

02.02.2021
384
A+
A-
Spread the love

Tencere tava hep aynı hava!

Konu Melih Bulu değil.
Konu rektör seçimi değil.
Konu Boğaziçi de değil.
Konu başka. “Kıyasıya bir savaştı bu, Haç’la Hilâl’in, Batı’yla Doğu’nun, iman’la inkâr’ın savaşı…” (Cemil Meriç)

Zillet ittifakını görmek için meclise degil, Bogazicine bakın hepsi orda toplandı. CHP, Deva, Ali Babacan, Fatih Altaylı’nın karısı, Can Dündar, Emre Uslu, Bilimum kacak fetöcüler, Dhkp-c, PKK, Mlkp, eli viskili nişantaşı sosyetesi ve diğerleri.

Muhalefet hâlâ, 70’lerin, 80’lerin kafasıyla iktidara geleceğini sanıyor. Türkiye sosyolojisi, kıçının düşkünü 30-40 tipin peşine takılanlara iktidara verecek bir şuursuzlukta değildir.

Bilim, çoğulculuk, demokrasi diye reklam yaptılar ama başından beri “sen köyden vur biz şehirden” diye PKK marşları söyleyip saldırmadık yer bırakmadılar. Şimdi işi ablukaya, işgale ve insanları rehin almaya kadar vardılar. Bu mu bilim?
Gönül isterdi ki bugün Boğaziçi üniversitesi’nde; “Aşı çalışmaları ve teknolojik ürünlerde yenilikçi adımlar” gibi konular tartışılsın.

Birileri kendi dertlerini öğrencilere pazarlıyor. Gençler pazarlanan derdi kendi dertleri zannediyor. Hocalarının derdi CIA emriyle sokakları karıştırmak. Doğru soru şu? Dert kimin derdi?

Teşbihte hata olmasın, her zaman şunu derim;
Rabbimizin yamulttuklarını biz doğrultamayız…

Evlâd şunu bil ki; İman ile küfrün savaşı Habil ile Kabil den beri vardı ve kıyamete kadar da devam edecek. Biz imanımızdan onlar da küfürlerinden vazgeçmeyecek. Firavunlar belki ölmedi ama ,
Musa’ larda yalnız değil.

Hülasa azizim;

“Ana var yiğit doğurur oymağı Devlet eder
Ana var “it” doğurur Devlete dert eder”

Selam ve dua ile…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.